Caparol Capadecor VarioChips

129,78
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Hoeveel verf heb ik nodig?

Capadecor VarioChips

Moderne en kleurrijke afwerking met chips voor binnen.
Speciaal voor spuitapplicatie.

Toepassing

Als decoratieve meerkleuren wandafwerking met chips voor toepassing binnen. Door de rationele verwerking en bijzondere eigenschappen is het een ideale muurafwerking bij renovaties van bijv. trappenhuizen op glasvezelweefsel, rauhfaser etc.

Eigenschappen
•    eenvoudig en economisch te verwerken
•    lichtecht
•    moeilijk brandbaar (in systeem) volgens DIN 4102 klasse B1
•    bestand tegen alkaliën

Materiaalbasis
Gekleurde chips van kunstharsdispersie.

Verpakking
5 kg in kartonnen doos

Kleur
VarioChips

Verbruik
Ca. 200 g/m² (400 g/m²)
Ca. 200 g/m² valt bij het spuiten op de grond, wanneer de chips niet vuil zijn kunnen deze opnieuw
gebruikt worden.
Exact verbruik vaststellen door een proef op het object

Verwerking:

VarioChips
Controleer het chargenummers op de verpakking. Zijn deze verschillend dan moeten de chips onderling gemengd worden.
De chips uit het karton in het voorraadvat storten en met de hand losser maken. De chips gelijkmatig en verzadigd in de natte VarioColl spuiten. Capaciteit luchtcompressor ca. 400 l/min. Het
verzadigingspunt is bereikt wanneer bij strijklicht geen glans meer waar te nemen is. Chips die bij aanbrengen niet aan de ondergrond hechten, kunnen, mits volledig schoon en onbeschadigd, opnieuw gebruikt worden. Bijwerken kan uitsluitend uitgevoerd worden zolang de aangebrachte producten nog nat zijn: beschadigingen met schrapper of steekmes verwijderen. VarioColl gelijkmatig aanbrengen en onmiddellijk chips inblazen. Om aanzetten te voorkomen VarioColl nat-in-nat overlappend aanbrengen of per spuitlaag telkens ca. 40-50 cm voor het einde van de lijmlaag met het spuiten van de chips stoppen. Na goed drogen de totale oppervlakte met een kunststofspaan (behangersspaan), behangroller of veger nabehandelen om de slecht hechtende of de rechtopstaande chips te verwijderen. Bij grovere pleisterstructuren een harde borstel gebruiken. De chips die hierbij afvallen kunnen niet meer opnieuw gebruikt worden.