Over ons

Start van ons avontuur

Ons avontuur is begonnen in 2020. De start van koko.nl. Het online verkoopplatform voor alle klussende particulieren. Al weten de klus/schilderbedrijven als ZZP ons ook al te vinden. Wij streven naar de beste service, geven een eerlijk advies en leveren kwalitief hoogwaardige producten voor een eerlijke prijs. Met koko wordt klussen leuk!

Hoe het allemaal is begonnen

Als echte doe-het-zelfers weten we als geen ander hoe belangrijk het is om met de juiste materialen te werken. Je wilt namelijk de klus in een keer goed afronden met de beste materialen. Je klust namelijk aan je eigen leefomgeving. Je creëren als het ware je eigen plek, waar jij je goed bij voelt en dat helemaal bij je past. Maar om nou tig winkels te bezoeken... Heb je daar wel zin in? Een platform hiervoor konden wij niet vinden en zo is het idee ontstaan..... Wij creëren een platform waar je terecht kan voor al je klus producten. Waar je inspiratie op doet voor de volgende klus en waar je blij van wordt zodat je zin krijgt in het klussen. Met of zonder ons advies, snel besteld, voor een eerlijke prijs en veelal binnen 1-2 werkdag al in huis. 

Alles kost geld, zo ook de vakman. Maar wat als jij kan klussen met de producten die de vakman ook gebruikt. Door middel van onze instructie video's en productbladen lukt het je vast wel om de klus af te ronden tot jouw meesterwerk. Zelfs met twee linkerhanden, kan het lukken. 

We bezoeken beurzen en houden de nieuwste trends nauwlettend in de gaten om zo ons assortiment up to date te houden met de nieuwste kleuren en stijlen. We zullen ons assortiment daarom ook geregeld aanvullen met nieuwe producten.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met een van onze deskundige medewerkers. We helpen je graag verder.

Team koko