Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Koko.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten

Witte verf, hiermee bedoelen we 100% wit, klant en klare verf en/of kleurloze verf mag u retourneren binnen de gestelde termijn van 14 dagen. Aan deze verf zijn geen kleurpigmenten en/of kleuring toegevoegd. Verf met een kleurnaam of kleurnummer, in dit geval, alles afwijkend van 100% wit, vallen onder de op kleur gemengde verf en is dan ook maatwerk. Kleuren zoals RAL9010, RAL9016 en RAL9001 vallen ook onder de op kleurgemengde verf en niet onder de standaard producten. Deze producten worden speciaal voor u gemaakt en naar uw wensen gemengd. Daardoor kunnen de op kleurgemengede verf niet worden geretourneerd. 

LET OP: Controleer je bestelling altijd direct zodra je deze hebt ontvangen. Is er iets mis gegaan met de bestelling of heb je schade aan een product, dan verzoeken wij je om dit binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling bij ons te melden. Na dit termijn is het niet meer mogelijk om je bestelling te retourneren. 

Bent u van mening  dat de kleur niet juist is. Neem dan contact op met een van onze mederwerkers. Zij zullen u vragen om een roerstaafje of een verfmonster op te sturen van de betreffende kleur. Doe dit nadat de verf goed is gemengd en/of geroerd. Zodra onze specialisten de roerstaaf anders verfmonster hebben ontvangen, gaan wij deze beoordelen en zullen de deskundige dit spoedig binnen een termijn van 14 dagen, hun bevindingen met u communiceren. LET OP: gemengde kleuren mogen 5% afwijken van de keurenwaaier. 

Het retour sturen van een product en/of bestelling kan naar:
Koko.nl
Keizersveld 50z
5803 AN Venray